Vi har dessverre noen skikkelig drittnyheter..

Å selge brygghuset skulle bli en positiv greie som skulle gjøre at vi kunne satse mer lokalt, ha åpent på bryggeriet, bygge merkevare og bygge nytt brygghus fra scratch.
Sånn ble det dessverre ikke, vår finansinstitusjon så skumle bevegelser i bryggeribransjen og brukte derfor våre mva-penger etter salget på betjening av gjelden vår.

Dette, kombinert med en dårlig start på året setter et lite bryggeri i en litt vanskelig situasjon.. Vi kommer akkurat fra et styremøte, der vi nå ser at med en slik forpliktelse hengende over oss at vi ikke kan fortsette drømmen. Vi har derfor ingen andre valg enn å begjære oppbud i Randhav Bryggeri AS. 
Dette var virkelig ikke det vi så for oss, vi må derfor også avlyse fremtidige events. Beklager dette...

Vi vil gjerne takke alle som har hjulpet oss, familie, venner, kunder, butikker, utesteder, resturanter og festivaler som har turt å satse på akkurat oss. 
I et marked der det kommer fler og fler valg i hyllene og katalogene har dere satset på vår drøm.

Dette varmer hjertet å tenke på nå.

Det har vært mange høydepunkter og mange nedturer, men det definerer alt vi har gjort. 
Vi håper at dere med en drøm satser, for er det en ting vi ikke gjør, så er det å angre på at vi ga det en sjangse!

Vi ønsker også å benytte anledningen til å sette litt fokus på lokal handel, om dere ønsker lokale leverandører, benytt de som er her. 
Garo Brygg/Gulating Kristiansund har vært en fantastisk samarbeidspartner for oss, vi har kjøpt alt vi kan lokalt for å føre penger tilbake til lokalsamfunnet
vi lever i og leverer til. Tør å satse på andres drømmer, det er viktigere at vi har ildsjeler i lokalsamfunnet, enn den tredje båten til en CEO i et stort konglomerat en plass i verden.

Så, kjøp nydelige tacos av Jose, kjøp øl og malt av Håkon, kjøp fishan av Harald, kjøp klippfisk av Knut, dra på kamp, ta Sundbåten og stikk på festival!

Takk for oss, its been a blast!
Krister, Erik og Dag i Randhav Bryggeri

T: 93446228
E: post@randhav.no
A: Parkveien 6, 6516, Kristiansund, Norge

Org: 915591477