Randhav Bryggeri ble startet på våren 2015, med over 20 års samlet hjemmebryggererfaring.
Siden det var et begrenset utvalg lokale håndverksøl på de ramsalte klippfiskbergene på Nordmøre, følte vi at vi måtte ta grep.  
Vi kommer aldri til å lage øl vi ikke føler er bra nok, og som kunde skal du alltid føle at vi gjør det aller ypperste for at ølet blir det beste ølet, hver gang.

For oss så er det opplevelsen av det man har i glasset som står i sentrum.

Vi vil iløpet av 2016 utvide produksjonen til å også inkludere surøl, disse vil bli lagret på spennende lokasjoner rundt om i Kristiansund Kommune. 

Randhav Bryggeri holder til i gamle ærverdige Nordlandet Brannstasjon i Kristiansund.

Hvem er Randhav?

Erik Ingebrigtsen:

Erik begynte sin karriere innenfor hjemmebrygging i 2006, akkurat fylt 18 år og ønsket noe mer. Det var et labert utvalg i butikkene og på Vinmonopolet, så ønsket om å smake noe mer ble for stort. Derfor ble det satt i gang med hjemmebrygging etter en tur til USA. Erik er head brewer for Randhav og driver konseptutviklingsavdelingen. Der vil det komme ut imperial-typer, spennende gamle utdødde stiler og surøl.
Erik er kvalifisert øldommer gjennom Norbrygg og har tidligere dømt i Norgesmesterskapet i Hjemmebrygging.

Dag Sveen:

Dag begynte med hjemmebrygging i 2013. Etter å ha sett hvor mye spennende øl som kom på markedet følte han at han måtte prøve å brygge selv. Det begynte med en kjele på kjøkkenet og derifra har det bare ballet på seg. Dag har erfaring innen kvalitet og inspeksjonsarbeid innen oljebransjen og jobber som QA og markedssjef i Randhav, der han har ansvaret for kvalitetskontrollen som blir utført før ølet blir sendt ut, og markedsrelasjonene til Randhav. Dag har utdanning og erfaring fra byggebransjen og oljebransjen.

Krister Romundstad Hopen:

Krister begynte som bryggeassistent ved Eriks Ingebrigtsens garasjekjeler som attenåring. Han tok med seg den hobbyen til Trøndelag under filosofi og historie-studiene og er nå hjemvendt som Randhav Bryggeris daglige leder.

 

T: 93446228
E: post@randhav.no
A: Parkveien 6, 6516, Kristiansund, Norge

Org: 915591477